Vidensbank

Tech Management hjælper dig med at få størst mulig indsigt i nye teknologiers indvirkning på virksomhedernes forretningforhold. Samtidig ønsker vi at være yderst transparente om, hvor vi selv får vores viden fra.

Derfor samler vi al information i vores vidensbank, så du løbende kan få adgang til og indblik i de seneste rapporter og undersøgelser om alt fra SMV’ernes teknologiske udfordringer til potentialet i 3D-print. God fornøjelse.

Filtrer efter emne
Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt

access_time29. okt 09:00
place København