Nyheder

Få råd til en digital rådgiver: Åben for ansøgninger til tilskudspulje

17. sep 11:00

At få flere små og mellemstore virksomheder med på den digitale dagsorden var en af den forhenværende regerings mærkesager. Den kurs ser ikke ud til at være ændret af den nye socialdemokratiske regering. I hvert fald er det nu for tredje gang muligt at søge tilskudspuljen i SMV:Digital. Det er et program, der igennem forskellige aktiviteter skal styrke små og mellemstore virksomheders digitalisering og e-handel. Nyt forløb til de helt små virksomheder Som noget nyt introduceres et nyt forløb specielt for virksomheder med 2-20 ansatte. Udover en tilskudsvoucher på 25.000 kr.

Det får man ud af at samarbejde med startups

17. sep 10:00

Det giver mening for store, etablerede virksomheder at arbejde med startup-virksomheder om fælles projekter. Det viser en netop offentliggjort undersøgelse, der peger på de konkrete fordele ved samarbejdet, som også mellemstore- og mindre virksomheder kan lære af. Undersøgelsen giver også fem gode råd til samarbejdet med startups.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]