Om Tech Management

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ ledelsesmedie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation gennem gode eksempler fra danske og udenlandske virksomheder. Vores ambition er at inspirere og understøtte dit arbejde med at lede gennem digital og grøn transformation - med alt, hvad det indebærer af viden om ny teknologi, hvad ‘de andre’ gør, forandringsledelse, rekruttering og kompetenceløft.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

IDA-medlemmer og PLUS-abonnenter kan gratis låse 6 artikler op om måneden på vores PRO-medier. Log ind for at låse artikler op.

IDA-medlemmer kan desuden vælge mellem fri adgang til DataTech eller Tech Management. Læs mere her.

Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere og har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang.

Du finder aktuelt indhold på www.techmanagement.dk. To gange om ugen udvælger vi den vigtigste viden til dig i et nyhedsbrev, ligesom vi udgiver to årlige magasiner med fokus på strategi, teknologi og ledelse. 

Tech Management giver dig grundlaget til at træffe beslutninger og klæder dig på med viden skabt af hele Teknologiens Mediehus. Vores fokus er på, hvordan teknologien kan rykke virksomheder, så de står stærkere – hvis den vel at mærke implementeres, anvendes og ledes rigtigt.

I vores vidensbank finder du desuden værktøjer, viden og tiltag fra en række erhvervsorganisationer og institutioner, der arbejder professionelt med digitalisering. Hvis du er interesseret i ledelse, strategi og teknologi, kan du bestille et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.  

Hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for et virksomhedsabonnement, er du velkommen til kontakte vores abonnementsafdeling på techmanagement@ing.dk eller tlf: 5190 4967.

Følg os på LinkedIn eller Facebook.

 

Remote video URL

UDGIVELSER

Tech Management udkommer med et nyhedsbrev tirsdag og fredag med relevante historier, der hjælper dig i din ledelsesgerning.

KONTAKT

Hvis du har ideer, input eller feedback til os, er du velkommen til at kontakte redaktionen på techmanred@ing.dk 

REDAKTIONEN

Janni Iben Faurskov Hansen, redaktør, jis@ing.dk/ +45 28709415

Sophia Rochar, redaktionsassistent, sro@ing.dk

KOMMERCIELT

Abonnementssalg, pro@ing.dk, tlf: 2194 1974.
 

ANNONCER

Jobannoncer: Jakob Westergaard, salgschef, jaw@ing.dk / 20 40 02 82

Markedsannoncer: Kåre Eliasen, chefkonsulent ke@ing.dk / 33 26 53 92

Illustration: arkiv.