Om Tech Management

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ medie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation.

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig som beslutningstager med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang.

Du finder dagligt aktuelt indhold på www.techmanagement.dk. To gange om ugen udvælger vi den vigtigste viden til dig i et nyhedsbrev, og to gange om året udgiver vi et tematiseret, trykt magasin, som samler de vigtigste tendenser op. 

Tech Management giver dig grundlaget til at træffe beslutninger og klæder dig på med viden skabt af hele Teknologiens Mediehus. Vores fokus er på, hvordan teknologien kan ændre og omskabe virksomheder, så de står stærkere.

På Tech Management præsenterer vi også værktøjer, viden og tiltag fra en række erhvervsorganisationer og institutioner, der arbejder professionelt med digitalisering, via vores vidensbank.

Hvis du er interesseret i digital ledelse, strategi og teknologi, kan du prøve Tech Management i en måned til 49 kr. Hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for et virksomhedsabonnement, er du velkommen til kontakte vores abonnementsafdeling på techmanagement@ing.dk eller tlf: 5190 4967,  

Følg os på LinkedIn eller Facebook

UDGIVELSER

Tech Management udkommer med et nyhedsbrev tirsdag og fredag med de mest relevante historier. Vi peger ind i den kommende uge, så du er klædt godt på til mandag morgens første møder.

KONTAKT

Hvis du har ideer, input eller feedback til os, er du velkommen til at kontakte redaktionen på techmanred@ing.dk 

REDAKTIONEN

Julie Ring-Hansen Holt, redaktør på Tech Management, jrh@ing.dk / 33 26 53 09 / 21 25 81 88

Anne Tscherning Larsen, redaktionsassistent på Tech Management, atl@ing.dk / 27 21 78 16
 

KOMMERCIELT

Anders Hein, teamleder for abonnementssalg, aah@ing.dk / 51 90 49 67 
 

VIDENSBANK OG PARTNERSKABER

Mette Vindfeld Rosendahl, udviklingsdirektør, mrv@ing.dk / 28 46 34 83


ANNONCER

Jobannoncer: Jakob Westergaard, salgschef, jaw@ing.dk / 20 40 02 82

Markedsannoncer: Kåre Eliasen, chefkonsulent ke@ing.dk / 33 26 53 92

partnere
Illustration: arkiv
Tech Management skriver især om: