Om Tech Management

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ ledelsesmedie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation gennem gode eksempler fra danske og udenlandske virksomheder.

Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere og har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang.

Du finder aktuelt indhold på www.techmanagement.dk. To gange om ugen udvælger vi den vigtigste viden til dig i et nyhedsbrev, ligesom vi udgiver to årlige magasiner med fokus på strategi, teknologi og ledelse. 

Tech Management giver dig grundlaget til at træffe beslutninger og klæder dig på med viden skabt af hele Teknologiens Mediehus. Vores fokus er på, hvordan teknologien kan rykke virksomheder, så de står stærkere – hvis den vel at mærke implementeres, anvendes og ledes rigtigt.

I vores vidensbank finder du desuden værktøjer, viden og tiltag fra en række erhvervsorganisationer og institutioner, der arbejder professionelt med digitalisering. Hvis du er interesseret i ledelse, strategi og teknologi, kan du bestille et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.  

Hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for et virksomhedsabonnement, er du velkommen til kontakte vores abonnementsafdeling på techmanagement@ing.dk eller tlf: 5190 4967.

Følg os på LinkedIn eller Facebook.

 

Remote video URL

UDGIVELSER

Tech Management udkommer med et nyhedsbrev tirsdag og fredag med relevante historier, der hjælper dig i din ledelsesgerning.

KONTAKT

Hvis du har ideer, input eller feedback til os, er du velkommen til at kontakte redaktionen på techmanred@ing.dk 

REDAKTIONEN

Julie Ring-Hansen Holt, redaktør på Tech Management, jrh@ing.dk / 33 26 53 09 / 21 25 81 88

Ida Skovgaard Stockmarr, redaktionsassistent på Tech Management iss@ing.dk

KOMMERCIELT

Anders Hein, teamleder for abonnementssalg, aah@ing.dk / 51 90 49 67 
 

VIDENSBANK OG PARTNERSKABER

Mette Vindfeld Rosendahl, udviklingsdirektør, mrv@ing.dk / 28 46 34 83


ANNONCER

Jobannoncer: Jakob Westergaard, salgschef, jaw@ing.dk / 20 40 02 82

Markedsannoncer: Kåre Eliasen, chefkonsulent ke@ing.dk / 33 26 53 92

partnere
Illustration: arkiv
Tech Management skriver især om: