Om Tech Management

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ medie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation.

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang.

Du finder dagligt aktuelt indhold på www.techmanagement.dk. To gange om ugen udvælger vi den vigtigste viden til dig i et nyhedsbrev, og vi udgiver også magasiner med fokus på strategi, teknologi og ledelse. 

Tech Management giver dig grundlaget til at træffe beslutninger og klæder dig på med viden skabt af hele Teknologiens Mediehus. Vores fokus er på, hvordan teknologien kan rykke virksomheder, så de står stærkere - hvis den vel at mærke implementeres, anvendes og ledes rigtigt.

I vores vidensbank kan du desuden finde værktøjer, viden og tiltag fra en række erhvervsorganisationer og institutioner, der arbejder professionelt med digitalisering. Hvis du er interesseret i ledelse, strategi og teknologi, kan du bestille et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.  

Hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for et virksomhedsabonnement, er du velkommen til kontakte vores abonnementsafdeling på techmanagement@ing.dk eller tlf: 5190 4967,  

Følg os på LinkedIn eller Facebook.

 

UDGIVELSER

Tech Management udkommer med et nyhedsbrev tirsdag og fredag med relevante historier, der hjælper dig i din ledelsesgerning.

KONTAKT

Hvis du har ideer, input eller feedback til os, er du velkommen til at kontakte redaktionen på techmanred@ing.dk 

REDAKTIONEN

Julie Ring-Hansen Holt, redaktør på Tech Management, jrh@ing.dk / 33 26 53 09 / 21 25 81 88

Mikkel Berggreen, redaktionsassistent på Tech Management, mib@ing.dk / 27 21 78 16
 

KOMMERCIELT

Anders Hein, teamleder for abonnementssalg, aah@ing.dk / 51 90 49 67 
 

VIDENSBANK OG PARTNERSKABER

Mette Vindfeld Rosendahl, udviklingsdirektør, mrv@ing.dk / 28 46 34 83


ANNONCER

Jobannoncer: Jakob Westergaard, salgschef, jaw@ing.dk / 20 40 02 82

Markedsannoncer: Kåre Eliasen, chefkonsulent ke@ing.dk / 33 26 53 92

partnere
Illustration: arkiv
Tech Management skriver især om: