NYHEDSBREV
Tech Management
Illustration: Tech Management

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til magasinet 

Tech Management er din personlige guide til digital omstilling. Redaktionen udvælger de bedste historier og udsender dem i nyhedsbreve tirsdag, torsdag og søndag. Du får opsamlinger på de vigtigste tendenser, cases, viden og nyheder om digital ledelse, der hjælper til at løfte forretningen.

I Tech Management #2 kan du blandt andet læse de 5 overvejelser om kunstig intelligens, forstå hypen om blockchain og få inspiration til nye digitale værktøjer. 

Du modtager linket til magasinet, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet nedenfor. 

 
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
.

Tilmeld dig her

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk