NYHEDSBREV
Tech Management
Illustration: Tech Management

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til magasinet 

Tech Management er din personlige guide til digital omstilling. Redaktionen udvælger de bedste historier og udsender dem i nyhedsbreve tirsdag, torsdag og søndag. Du får opsamlinger på de vigtigste tendenser, cases, viden og nyheder om digital ledelse, der hjælper til at løfte forretningen.

I Tech Management #2 kan du blandt andet læse de 5 overvejelser om kunstig intelligens, forstå hypen om blockchain og få inspiration til nye digitale værktøjer. 

Du modtager linket til magasinet, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet nedenfor. 

 
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
.

Tilmeld dig her

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk