Rekruttering til din virksomheds digitale omstilling
I dette fokus er der indhold på tværs af:
Rekruttering

Nye teknologier åbner op for nye muligheder og fremskynder den digital transformation. Det stiller nye krav til forretnings- og procesudvikling hos organisationer. Og det betyder, at efterspørgslen på arbejdskraft med kompetencer, erfaringer og uddannelser indenfor det teknologiske spændingsfelt stiger kraftigt. 

Men hvordan finder man det rigtige match til netop sin virksomhed? Hvilke kompetencer skal man gå efter, og hvor finder man relevant arbejdskraft henne?

Vi hjælper din virksomhed med rekrutteringsrejsen her med casehistorier, gode råd, samt en række nyhedsartikler som har særligt fokus på rekruttering i teknologiske arbejdsmarked, således at din organisation bliver klar til den digitale omstilling.

Du kan nu få fuld adgang til alt dette og meget mere med et 2 ugers prøveabonnement på Tech Management her. 

Rekruttering
Illustration: Nanna Skytte
Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt