Rekruttering til din virksomheds digitale omstilling
I dette fokus er der indhold på tværs af:
Rekruttering

Nye teknologier åbner op for nye muligheder og fremskynder den digital transformation. Det stiller nye krav til forretnings- og procesudvikling hos organisationer. Og det betyder, at efterspørgslen på arbejdskraft med kompetencer, erfaringer og uddannelser indenfor det teknologiske spændingsfelt stiger kraftigt. 

Men hvordan finder man det rigtige match til netop sin virksomhed? Hvilke kompetencer skal man gå efter, og hvor finder man relevant arbejdskraft henne?

Vi hjælper din virksomhed med rekrutteringsrejsen her med casehistorier, gode råd, samt en række nyhedsartikler som har særligt fokus på rekruttering i teknologiske arbejdsmarked, således at din organisation bliver klar til den digitale omstilling.

Du kan nu få fuld adgang til alt dette og meget mere med et 2 ugers prøveabonnement på Tech Management her. 

Rekruttering
Illustration: Nanna Skytte
Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt