business Mere om Rambøll
Hannemanns Allé 53, 2300 København S

Rambøll er en rådgivende konsulentvirksomhed inden for teknik, design og ledelse. Virksomheden blev grundlagt i 1945 af Børge Johannes Rambøll og Johan Georg Hannemann. Rambøll har været rådgiver for bl.a. byggeriet af Operaen i København, Dokk1 i Aarhus og Øresundsforbindelsen.

Arbejdsområder: Transport, Energi, Vand, Byggeri, Miljø & Sundhed, Arkitektur & Byudvikling, Vand, Telecom, Management Consulting

Antal ansatte: 13.000 (Globalt), 3.100 (Danmark)

listOmtale af Rambøll

10. aug 2020 11:53

Datakvalitet og topledelsens lydhørhed er vigtige faktorer for succesfuld digital omstilling. Det er to af pointerne i ny rapport om danske virksomheders brug af it og digitale trends. Illustration: Rambøll Rambøll og Dansk IT har undersøgt offentlige og private danske virksomheders brug af it og digitalisering. De har kastet et blik på blandt andet digital strategi, topledelsens ansvar og digitale trends.

16. nov 2020 11:41

Corona krisen havde kun lille effekt på virksomhedernes bæredygtighedspraksis og der er stadig lang vej igen, når det handler om at reducere co2-udledningen. Det er to af pointerne i ny rapport om bæredygtighed blandt store danske industrivirksomheder. Illustration: Rambøll Rambøll har undersøgt bæredygtighed blandt store industrivirksomheder i Danmark. De har kastet et blik på blandt andet kundeefterspørgsel, strategi og målsætninge om bæredygtighed.

Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et abonnement i dag

Bestil abonnement
Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Prøv Tech Management i en måned til 49 kr.

Latest news