business Mere om Rambøll
business Mere om Rambøll
Hannemanns Allé 53, 2300 København S

Rambøll er en rådgivende konsulentvirksomhed inden for teknik, design og ledelse. Virksomheden blev grundlagt i 1945 af Børge Johannes Rambøll og Johan Georg Hannemann. Rambøll har været rådgiver for bl.a. byggeriet af Operaen i København, Dokk1 i Aarhus og Øresundsforbindelsen.

Arbejdsområder: Transport, Energi, Vand, Byggeri, Miljø & Sundhed, Arkitektur & Byudvikling, Vand, Telecom, Management Consulting

Antal ansatte: 13.000 (Globalt), 3.100 (Danmark)

listOmtale af Rambøll
10. aug 2020 11:53

Datakvalitet og topledelsens lydhørhed er vigtige faktorer for succesfuld digital omstilling. Det er to af pointerne i ny rapport om danske virksomheders brug af it og digitale trends. Illustration: Rambøll Rambøll og Dansk IT har undersøgt offentlige og private danske virksomheders brug af it og digitalisering. De har kastet et blik på blandt andet digital strategi, topledelsens ansvar og digitale trends.

Danske virksomheder har tjent godt på digitalisering under corona-krisen

26. okt 2020 14:36

Mange danske virksomheder er under corona-krisen blevet kastet ud i en hurtigere digitalisering, end de havde planlagt. Det har samlet set givet en produktionsgevinst på mere end 10 milliarder kroner til danske virksomheder, men det har også betydet, at der er blevet skruet ned for forretningsudviklingen, viser en rapport fra konsulent- og rådgivningsfirmaet Rambøll. Det skriver Berlingske. Blandt de 1.000 største private virksomheder i Danmark har 61 procent fremskyndet indførelsen af en række digitale løsninger, og produktiviteten er altså samlet set steget med ti milliarder kroner.

Undersøgelse af bæredygtighed blandt store industrivirksomheder i Danmark

16. nov 2020 11:41

Corona krisen havde kun lille effekt på virksomhedernes bæredygtighedspraksis og der er stadig lang vej igen, når det handler om at reducere co2-udledningen. Det er to af pointerne i ny rapport om bæredygtighed blandt store danske industrivirksomheder. Illustration: Rambøll Rambøll har undersøgt bæredygtighed blandt store industrivirksomheder i Danmark. De har kastet et blik på blandt andet kundeefterspørgsel, strategi og målsætninge om bæredygtighed.

Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement her

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

Seneste nyheder