business Mere om PwC

PwC er et verdensomspændende revisions-, skatte- og rådgivningshus. I Danmark er 2500 medarbejdere fordelt på kontorer over landet. 

listOmtale af PwC
8. jan 12:49

Erfaringer fra 18 danske virksomheder viser, at implementering af RPA ofte tager længere tid end beregnet. Illustration: PwC PwC har undersøgt 18 af de største danske virksomheders brug af Robotic Process Automation (RPA) og publiceret resultaterne i rapporten ”Succesfuld implementering af RPA tager tid”. Rapporten baserer sig på kvalitative interviews foretaget i foråret 2017. Krav til implementering undervurderes Undersøgelsen væsentligste fund er, at implementering af RPA ofte er mere krævende og udfordrende end forventet.

17. jan 10:47

Hver anden virksomhed har været udsat for en sikkerhedshændelse, fortæller rapport fra PwC, der ser på cyberkriminalitet og trusselsbilledet. Illustration: PwC Fra 2018 til 2019 er andelen af virksomheder, der har været udsat for en sikkerhedshændelse, steget med 7 procentpoint. Det har fået cybersikkerhed og GDPR på virksomhedernes radar. Af undersøgelsens respondenter i 2018 var der 66 %, der angav at topledelsen i nogen eller høj grad havde fokus på balancen mellem cybertrusler og investeringer i cybersikkerhed, hvor det i 2019 var 76 %.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt