business Mere om PwC

PwC er et verdensomspændende revisions-, skatte- og rådgivningshus. I Danmark er 2500 medarbejdere fordelt på kontorer over landet. 

listOmtale af PwC

Sæt god tid af til implementering af RPA

8. jan 2020 12:49

Erfaringer fra 18 danske virksomheder viser, at implementering af RPA ofte tager længere tid end beregnet. Illustration: PwC PwC har undersøgt 18 af de største danske virksomheders brug af Robotic Process Automation (RPA) og publiceret resultaterne i rapporten ”Succesfuld implementering af RPA tager tid”. Rapporten baserer sig på kvalitative interviews foretaget i foråret 2017. Krav til implementering undervurderes Undersøgelsen væsentligste fund er, at implementering af RPA ofte er mere krævende og udfordrende end forventet.

Topledelserne øger fokus på cybersikkerhed

17. jan 2020 10:47

Hver anden virksomhed har været udsat for en sikkerhedshændelse, fortæller rapport fra PwC, der ser på cyberkriminalitet og trusselsbilledet. Illustration: PwC Fra 2018 til 2019 er andelen af virksomheder, der har været udsat for en sikkerhedshændelse, steget med 7 procentpoint. Det har fået cybersikkerhed og GDPR på virksomhedernes radar.

CEO Survey 2020: Topledere må lære at navigere i usikkerheden

27. jan 2020 13:40

Med svar fra knap 1600 CEO’s fra hele verden er PwC’s CEO Survey 2020 verdens største toplederundersøgelse. Illustration: PwC Optimismen på den globale økonomis vegne er faldet. Hvor 57 % af de globale topledere i 2018 forventede stigning i den økonomiske vækst i de kommende 12 måneder, er det blot 22 % i 2020, viser undersøgelsen. Trusler mod vækst Blandt topledernes bekymringer er usikkerhed et nøgleord.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt