business Mere om Harvard Business Review

Harvard Business Review er et ledelsesmagasin udgivet af Harvard Business Publishing.

 

listOmtale af Harvard Business Review
11. mar 2020 11:40

Kinesiske virksomheder er i øjeblikket ved at komme sig efter udbruddet af coronavirus. Trods Kina både økonomisk, socialt og politisk adskiller sig fra USA og Europa, er der alligevel visse ting, de europæiske og amerikanske virksomheder kan lære af det kinesiske erhvervslivs erfaringer med håndtering af coronakrisen. Harvard Business Review har samlet tolv erfaringer, som europæiske og amerikanske virksomheder med fordel kan lære af. De lyder: Look ahead and constantly reframe your efforts.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt