business Mere om Energistyrelsen

Energistyrelsen arbejder med Danmarks energi- og forsyningssektor og hører under klima-, energi- og forsyningsministeriet. 

listOmtale af Energistyrelsen
7. feb 10:40

Med 5G-netværkets højere datahastigheder kommer nye muligheder, men også regulatoriske udfordringer. Illustration: Energistyrelsen Rapporten ”5G-handlingsplan for Danmark” fra 2019 beskriver de tiltag, som Energistyrelsen planlægger at gennemføre for at sikre de bedste rammer for udrulningen af 5G-netværket. Udrulning af 5G Det er mobiloperatørerne, der får til opgave at udbygge infrastrukturen, så 5G-nettet kan udrulles. For at lette deres arbejde, spiller det offentlige en vigtig rolle.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt