business Mere om Deloitte
Deloitte

Deloitte er et af verdens største konsulenthuse og det største revisionsselskab i Danmark med over 2500 ansatte fordelt på 19 lokale kontorer i Danmark og Grønland. Ud over surveys og rapporter udfører Deloitte rådgivning indenfor revision, skat, konsulentvirksomhed og finansiel service. Virksomheden blev grundlagt i 1845 af William Welch Deloitte.

listOmtale af Deloitte

Få overblik over den globale udvikling i blockchain-teknologien

24. jun 2019 15:24

Ingen kan spå præcist om fremtiden - men Deloitte gør et forsøg i denne rapport om blockchain. Fremtidens ledere skal ikke spørge sig selv, hvorvidt blockchain virker, men derimod hvordan blockchain kommer til at påvirke deres virkelighed. Illustration: Deloitte Blockchain er i dag en vigtig prioritet i mange af verdens regeringer og globale virksomheder. Der investeres massivt i teknologien, men mange ledere mangler stadig forståelse for teknologiens muligheder og påvirkning af samfundet.

CFO-survey: Manglende viden står i vejen for mere digitalisering

9. sep 2019 13:15

Finansdirektører i danske virksomheder benytter sig i højere grad af digitale værktøjer til af ruste sig mod en usikker fremtid, men de fleste føler ikke, at de har nok viden, viser denne survey fra Deloitte. Illustration: Deloitte Brexit, protektionisme i USA og faldende vækst i Kina er blandt årsagerne til, at mere end hver fjerde finansdirektør vurderer virksomhedens økonomiske usikker som 'høj'. I foråret 2017 var det kun 7 procent.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt