business Mere om Deloitte
Deloitte

Deloitte er et af verdens største konsulenthuse og det største revisionsselskab i Danmark med over 2500 ansatte fordelt på 19 lokale kontorer i Danmark og Grønland. Ud over surveys og rapporter udfører Deloitte rådgivning indenfor revision, skat, konsulentvirksomhed og finansiel service. Virksomheden blev grundlagt i 1845 af William Welch Deloitte.

listOmtale af Deloitte
24. jun 15:24

Ingen kan spå præcist om fremtiden - men Deloitte gør et forsøg i denne rapport om blockchain. Fremtidens ledere skal ikke spørge sig selv, hvorvidt blockchain virker, men derimod hvordan blockchain kommer til at påvirke deres virkelighed. Illustration: Deloitte Blockchain er i dag en vigtig prioritet i mange af verdens regeringer og globale virksomheder. Der investeres massivt i teknologien, men mange ledere mangler stadig forståelse for teknologiens muligheder og påvirkning af samfundet.

9. sep 13:15

Finansdirektører i danske virksomheder benytter sig i højere grad af digitale værktøjer til af ruste sig mod en usikker fremtid, men de fleste føler ikke, at de har nok viden, viser denne survey fra Deloitte. Illustration: Deloitte Brexit, protektionisme i USA og faldende vækst i Kina er blandt årsagerne til, at mere end hver fjerde finansdirektør vurderer virksomhedens økonomiske usikker som 'høj'. I foråret 2017 var det kun 7 procent.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt