business Mere om Danmarks Statistik

Danmarks Statistik er den centrale myndighed for dansk statistik, og det er deres opgave er at indsamle, bearbejde og offentliggøre statistiske oplysninger om det danske samfund.

listOmtale af Danmarks Statistik

Hver anden virksomhed bruger avanceret teknologi

27. sep 2019 11:53

Teknologier som big data, robotter eller sensorer bliver anvendt i mere end hver anden private virksomhed, viser Danmarks Statistiks undersøgelse af 'It-anvendelse i virksomheder 2018'. Illustration: Danmarks Statistik 54 procent af virksomhederne i den private sektor bruger mindst én af de avancerede teknologier, som indgår i Danmarks Statistiks undersøgelse. Den mest udbredte teknologi er internetforbundne sensorer, som anvendes af hver tredje virksomhed.

Danske virksomheder har gode betingelser for at arbejde hjemmefra

6. apr 2020 12:22

Udstyr til medarbejderne og mange digitale aktiviteter gør, at danske virksomheder er godt rustet til virtuelt arbejde, lyder det fra Danmarks Statistik, der netop har udgivet en publikation om anvendelse af it i virksomheder. Illustration: Danmarks Statistik De danske virksomheder har været særdeles gode til at digitalisere sig, hvis man sammenligner med resten af Europa. Hvor halvdelen af de danske virksomheder har en høj eller meget høj digitaliseringsgrad, er det kun hver fjerde virksomhed i EU samlet set.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt