business Mere om Danmarks Statistik

Danmarks Statistik er den centrale myndighed for dansk statistik, og det er deres opgave er at indsamle, bearbejde og offentliggøre statistiske oplysninger om det danske samfund.

listOmtale af Danmarks Statistik
27. sep 11:53

Teknologier som big data, robotter eller sensorer bliver anvendt i mere end hver anden private virksomhed, viser Danmarks Statistiks undersøgelse af 'It-anvendelse i virksomheder 2018'. Illustration: Danmarks Statistik 54 procent af virksomhederne i den private sektor bruger mindst én af de avancerede teknologier, som indgår i Danmarks Statistiks undersøgelse. Den mest udbredte teknologi er internetforbundne sensorer, som anvendes af hver tredje virksomhed.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt