business Mere om BDO
bdo

BDO - Statsautoriseret revisionsaktieselskab, en danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed, er medlem af BDO International Limited - et UK-baseret selskab med begrænset hæftelse - og del af det internationale BDO netværk bestående af uafhængige medlemsfirmaer. BDO er varemærke for både BDO netværket og for alle BDO medlemsfirmaerne. BDO i Danmark beskæftiger mere end 1.200 medarbejdere, mens det verdensomspændende BDO netværk har ca. 80.000 medarbejdere i mere end 160 lande.

 

listOmtale af BDO
25. apr 14:49

OMSTILLING: De danske SMV’er har det generelt godt, hvis ikke bedre end nogensinde, og optimismen er stor, hvad angår fremtiden. Illustration: BDO Sådan lyder konklusionen i rapporten “SMV-Barometret 2018”, der er udarbejdet af revisionsvirksomheden BDO. Rapporten, der bygger data fra 27.000 regnskaber samt en spørgeskemaundersøgelse, slår fast, at de danske SMV’er for øjeblikket fokuserer mest på den hårde konkurrence om kunderne og muligheden for at rekruttere kvalificerede folk til deres virksomhed.

7. aug 12:56

2019: De danske SMV’er formår at omsætte et øget salg til et øget overskud og det skaber optimisme i nye rapport fra revisionsselskabet BDO. Illustration: BDO I 2019 rapporten skitserer BDO de overordnede tendenser for SMV’ernes velbefindende i dagens Danmark. For tredje år i træk øgede SMV’erne deres omsætning og deres overskud. Der er stadig optimisme at spore iblandt de adspurgte virksomheder, både i form af en forventning om at øge overskuddet igen og ansætte flere i år 2019.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]