business Mere om BCG

Boston Consulting Group er en verdensomspændende konsulentvirksomhed, der har mere end 21.000 medarbejdere fordelt på 90 kontorer rundt om i verden. 

listOmtale af BCG

Digitalisering under covid-19: To væsentlige opgaver

13. maj 2020 11:40

Digital transformation skal dels hjælpe os med at arbejde sikkert og begrænse smitten nu og her og dels ruste virksomhederne til fremtiden. Illustration: BCG BCG har samlet en række indsigter om covid-19 i en rapport målrettet ledere. Fokus i udgivelsen er på digital og teknologisk transformation, og det er der grund til, hvis man ser på statistikkerne fra rapporten. Hele 75 procent af undersøgelsens respondenter svarer nemlig, at de planlægger at accelerere deres digitale aktiviteter.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt