Tilmeld dig her


Tech Management er Danmarks nye medie om forretning, ledelse og teknologi.

Bestiller du et gratis og uforpligtende prøveabonnement, får du fuld adgang daglige nyheder, konkrete cases, en unik vidensbank med strategiske værktøjer samt tre ugentlige nyhedsbreve kurateret af redaktørerne.

Har du tidligere haft prøveabonnement, kan du købe et årligt abonnement nedenfor.

Ønsker du abonnement til flere brugere, er du velkommen til at kontakte abonnementsservice på techmanagement@ing.dk eller tlf. 5190 4967.

Abonnement

Hvis du ønsker at høre mere om vores abonnementsløsninger eller har spørgsmål til dit eksisterende abonnement, er du velkommen til at kontakte abonnementsservice på techmanagement@ing.dk eller på tlf: 5190 4967
 

Køb abonnement her

Find priser og mere information om abonnementer her.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk