Teknologisk Topmøde 2021: Danmark 2030

Genopretningspakker med fokus på grøn omstilling kan både komme klimaet og dansk vandeksport til gode.
Genopretningspakker med fokus på grøn omstilling kan både komme klimaet og dansk vandeksport til gode. Illustration: Bigstock. Se større version
Dato
9. november kl. 12:16 - 12:16

Den 9. november 2021 inviterer Akademiet for de Tekniske Videnskaber, ATV, til debat om fremtidens Danmark. Her løfter vi sløret for vores vision for Danmark i 2030 på en stor konference, der livestreames fra DGI Byen

Sæt kryds i kalenderen tirsdag den 9. november 2021, hvor ATV holder Teknologisk Topmøde i DGI Byen i København. Her løfter vi sløret for vores vision for Danmark i 2030, der er baseret på 5 års analysearbejde af Science & Engineerings betydning for Danmarks økonomi. 

Vi mener, at verdens grønne og teknologiske omstilling kan blive en motor for jobskabelse, vækst og velfærd i Danmark. Og vi har en vision for, hvordan den motor bør tunes.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Du har ikke tilladelse til at deltage i debatten. Kontakt support@ing.dk hvis du mener at dette er en fejl.
Subsite front block