Human rights og miljømæssig due dilligence

Bæredygtighed
Illustration: Bigstock. Se større version
Arrangør
PwC
Dato
10. december kl. 9:00 - 10:00
Lokation

Få indsigt i aktuelle tendenser, udfordringer og muligheder inden for bæredygtighed, der kan have betydning for din virksomhed. Tilmeld dig et eller flere webinarer.

Hvordan ser landskabet ud for mandatory human rights & miljømæssig due diligence, og hvad forventes af danske virksomheder, når det kommer til at identificere risici og tage ansvar for at undgå krænkelser af menneskerettigheder?

Det er noget af det, der dykkes ned i på dette webinar. Desuden vil du få indsigt i, hvad EU's nye direktivforslag om obligatorisk due diligence for menneskerettigheder og miljø vil inkludere, samt hvilken betydning det har for danske virksomheder. 

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.