Odense Robotics får sit eget kursusakademi

robotter
Teknisk direktør Anders Martiny fra Robot Nordic ser det som en fordel, at medkursisterne i det nye efteruddannelsesinitiativ vil komme fra andre virksomheder i Odenses robotklynge. Illustration: Robot Nordic. Se større version
De første efteruddannelsesforløb i ledelse og projektledelse går i gang efter sommerferien. Kurserne er målrettet hurtigt voksende, højteknologiske robotvirksomheder.
16. maj 2019 kl. 06:09
errorÆldre end 30 dage

For to et halvt år siden var der to mand i den odenseanske virksomhed Robot Nordic; de to stiftere. I dag er der 15, og der kommer hele tiden nye til. Det kræver fokus på lederkompetencerne, fortæller teknisk direktør Anders Martiny.

Sammen med sin medstifter, virksomhedens administrerende direktør, har han derfor meldt sig til et lederkursus, der er udviklet specielt for virksomheder og medarbejdere i Odenses robotklynge.

»Det driver mig at blive bedre, og nu hvor jeg har lederkasketten på, har jeg valgt at tage på kursus, fordi der jo kunne være noget, jeg ikke ved og kunne blive bedre til. Jeg vil gerne optimere ledelsen i vores virksomhed ved at have en god og synlig ledelse,« forklarer han.

Det er netop sigtet med det nye initiativ, for uden dygtige ledere og projektledere risikerer de hurtigt voksende virksomheder i robotklyngen at løbe ind i samarbejdsproblemer og stresstilfælde blandt medarbejderne og samtidig vinke farvel til et oplagt vækstpotentiale, lyder det fra netværket Odense Robotics, som står bag initiativet, mens University College Lillebælt (UCL) udvikler og afholder kurserne.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.