Kontorrobotten giver plads til sjove opgaver

I første omgang blev forslaget om en kontorrobot mødt af skepsis fra medarbejderne, men i dag kommer de selv med forslag til opgaver, robotten kan tage sig af, fortæller Martin Corvinius, der er CEO i Online Results.
I første omgang blev forslaget om en kontorrobot mødt af skepsis fra medarbejderne, men i dag kommer de selv med forslag til opgaver, robotten kan tage sig af, fortæller Martin Corvinius, der er CEO i Online Results. Illustration: Online-Results. Se større version
Martin Corvinius, CEO i Online-Results, undrede sig over, at der ofte var for travlt til at gribe nye muligheder. Efter en minutiøs gennemgang af alle arbejdsopgaver blev der luget ud og hyret en kontorrobot. De ansattes umiddelbare bekymring er afløst af større tilfredshed og tid til mere spændende opgaver.
1. november kl. 06:00
errorÆldre end 30 dage

Som i de fleste andre virksomheder havde medarbejderne i Online-Results rygende travlt hver eneste dag. Så travlt, at de gang på gang måtte melde pas, når nye muligheder viste sig, fortæller CEO Martin Corvinius.

»Når vi så noget interessant i markedet, kunne vi sagtens blive enige om, at det var vigtigt for os, men ingen havde tid til at tage teten, og det var ved at være en udfordring i en verden, hvor det at tilpasse sig, være agil og med på det nye, er altafgørende.«

Men da han for et par år siden læste en artikel om pseudoarbejde, begyndte han til at spekulere over, om det måske i virkeligheden var der, skoen trykkede. Det blev begyndelsen til den transformation, som nu har givet medarbejderne meget mere tid og plads til at udvikle virksomheden:

»Det gik op for mig, at vi alle finder noget at få dagen til at gå med, eller at noget finder os. Derfor skulle vi turde at sætte fokus på og fjerne de ting, der ikke har nyttevirkning for de ansatte, vores kunder eller selskabet.«

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Du har ikke tilladelse til at deltage i debatten. Kontakt support@ing.dk hvis du mener at dette er en fejl.
Forsiden