Bestyrelsesformand: »Man skal ikke gro fast i bestyrelsesstolen«

Susanne Brønnum, bestyrelsesformand, DCR Solutions
»Det er min erfaring, at jo dygtigere og mere kompetente folk er, jo større behov har de for at forstå, hvorfor vi gør, som vi gør. De er trænet og oplært til hele tiden at spørge »hvorfor?« Man kan ikke bare sige, at vi skal til højre og så drejer alle til højre. De kan lide at se og forstå hele konteksten,« siger Susanne Brønnum, der efter sommerferien blev ny bestyrelsesformand i DCR Solutions, som udvikler AI-baserede procesoptimeringsplatforme. Illustration: Privatfoto. Se større version
Som ny bestyrelsesformand i iværksættervirksomheden DCR Solutions er Susanne Brønnum bevidst om, at bestyrelsens kompetencer til enhver tid skal matche virksomhedens behov, og at én af hendes vigtigste opgaver er at gøre de komplekse AI-løsninger mere forståelige for kunderne – og dermed mere kommercielle.
Interview11. oktober 2021 kl. 06:00
errorÆldre end 30 dage

Forleden fredag blev der holdt strategidag i softwarevirksomheden DCR Solutions. Alle ti medarbejdere var med, og det samme var den nytiltrådte bestyrelsesformand Susanne Brønnum.

Strategidagen er et af eksemplerne på, hvordan bestyrelsesformanden, der tidligere var direktør i Nets, arbejder med at implementere en ny strategi i den videnstunge techvirksomhed, der udvikler AI-baserede procesoptimeringsplatforme.

»Vi brugte formiddagen på at tale om, hvad vi løber efter det næste år, og hvordan vi samarbejder om at nå målet. Det gør jeg for at sikre, at teamet er helt med på strategien, og ved, hvorfor vi gør, som vi gør. Vi er jo ikke så mange, så det er nemt at nå rundt og kigge folk i øjnene,« forklarer Susanne Brønnum.

Hidtil har DCR Solutions hentet sine kunder i det offentlige, men med den nye strategi satser de også på kunder i det private erhvervsliv, særligt den finansielle og farmaceutiske sektor, som har brug for et system, der hurtigt kan justeres, når lovgivning, regelsæt og processer ændres.

Læs også: Vild vækst tvinger iværksætter til at ansætte CEO i Unicontrol: »En lettelse at andre tager over«

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.