Bestyrelsesformand: »Man skal ikke gro fast i bestyrelsesstolen«

11. oktober 2021 kl. 06:00
Susanne Brønnum, bestyrelsesformand, DCR Solutions
»Det er min erfaring, at jo dygtigere og mere kompetente folk er, jo større behov har de for at forstå, hvorfor vi gør, som vi gør. De er trænet og oplært til hele tiden at spørge »hvorfor?« Man kan ikke bare sige, at vi skal til højre og så drejer alle til højre. De kan lide at se og forstå hele konteksten,« siger Susanne Brønnum, der efter sommerferien blev ny bestyrelsesformand i DCR Solutions, som udvikler AI-baserede procesoptimeringsplatforme. Illustration: Privatfoto.
Som ny bestyrelsesformand i iværksættervirksomheden DCR Solutions er Susanne Brønnum bevidst om, at bestyrelsens kompetencer til enhver tid skal matche virksomhedens behov, og at én af hendes vigtigste opgaver er at gøre de komplekse AI-løsninger mere forståelige for kunderne – og dermed mere kommercielle.
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Forleden fredag blev der holdt strategidag i softwarevirksomheden DCR Solutions. Alle ti medarbejdere var med, og det samme var den nytiltrådte bestyrelsesformand Susanne Brønnum.

Strategidagen er et af eksemplerne på, hvordan bestyrelsesformanden, der tidligere var direktør i Nets, arbejder med at implementere en ny strategi i den videnstunge techvirksomhed, der udvikler AI-baserede procesoptimeringsplatforme.

Få fuld adgang til Tech Management

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ ledelsesmedie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation.

Få 3 uger gratis prøve abonnement til Tech Management. Betalingskort er ikke påkrævet, og du vil ikke blive flyttet til et betalt abonnement efterfølgende.

Du kan også få tilsendt et tilbud til dig.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
Adgang til andre medier
Hver måned får du 6 klip, som kan bruges til permanent at låse op for indhold på vores andre medier.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger