Brian Brorsbøl har stor erfaring med ledelse gennem sin karriere og står nu i spidsen for at udvikle og etablere Salary på lønsystemmarkedet.
Brian Brorsbøl har stor erfaring med ledelse gennem sin karriere og står nu i spidsen for at udvikle og etablere Salary på lønsystemmarkedet.

Foto : Salary

Succes afhænger af lederens øje for individet

Direktør i Salary Brian Brorsbøl arbejder med at forbedre arbejdsglæde og resultater gennem hyppige individuelle samtaler. En metode, han sværger til – uanset størrelsen på organisationen.
Input fra medarbejderne er en vigtig ingrediens i enhver virksomhed, mener direktør i Salary Brian Brorsbøl. Derfor arbejder han målrettet med at give medarbejderne ejerskab og ansvar for at forbedre alt fra den interne, daglige proces til de lønsystemer, virksomheden er leverandør af. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Husk at være logget ind med den e-mail, hvor du har dit abonnement tilknyttet. Oplever du fortsat udfordringer med din adgang, så skriv til support@ing.dk.

Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement her

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

Salary

Salary udvikler lønsystemer til primært små- og mellemstore virksomheder. De forskellige platforme er designet til at gøre den administrative proces nemmere og mere fleksibel mellem medarbejder og arbejdsgiver, hvor systemet blandt andet selv indhenter informationer om skat og fradag. 

Seneste nyheder