Regeringen og klimapartnerskaberne gør status på arbejdet med den grønne omstilling

Regeringen og klimapartnerskaberne gør status på arbejdet med den grønne omstilling
Illustration: Bigstock. Se større version
Branchenyt 11. oktober kl. 14:16

Regeringens klimapartnerskaber har offentliggjort seks sektorkøreplaner mere, der gør status på partnerskabernes arbejde og peger på, hvor der i fremtiden skal gøre en indsats i den grønne omstilling.

Regeringen har sammen med erhvervslivet etableret 14 klimapartnerskaber, der skal styrke dansk erhvervslivs grønne omstilling samt understøtte opfyldelsen af Danmarks klimamål om en reduktion af drivhusgasudledningen på 70 procent i 2030. 

Der udarbejdes sektorkøreplaner for hvert klimapartnerskab, der samler regeringens og erhvervslivets tiltag for at styrke klimaindsatsen.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Forsiden