25 års jubilæum

3. maj kl. 08:56
25 års jubilæum
Illustration: Sanne Berg.

Kemiker Henrik Kragh, Aarhus, har onsdag den 1. maj 25 års jubilæum på IFF’s globale innovationscenter i Brabrand. Her forsker han i fødevareingredienser som Lead Scientist i afdelingen Physical Food Science. IFF leverer ingredienser til fødevareindustrien globalt. 

Henrik Kraghs afdeling forsker og udvikler især i produkternes fysiske egenskaber som fx tekstur og holdbarhed. 

»Lige nu har vi en del fokus på plantebaserede produkter, hvor vi ønsker, at fx plantebaserede drikke giver samme fornemmelse i munden som komælk,« fortæller Henrik Kragh. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han er uddannet fra Aarhus Universitet og har en ph.d. i kemi. Den fik han lov at udnytte, da han som nyuddannet fik job på Hawaii og arbejdede med medicinalkemi. Da den ansættelse udløb, vendte han tilbage til Danmark og var på Bioteknologisk Institut i Kolding, før han søgte nye udfordringer på det daværende Danisco, nu IFF. 

Henrik Kragh bor med sin hustru i Kongsvang, i gåafstand fra stadion, hvor han er at finde, når AGF spiller hjemme. Fritidsinteresserne spænder vidt: slægtsforskning, guitarspil, fotografering, ølbrygning, dykning, vinterbadning og så vil han gerne holde formen vedlige med cykling og løb. 

Jubilæet markeres med middag på IFF torsdag den 2. maj.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten

Tophistorier

Debatten
Vær med til at skabe en god debat ved at følge vores debatregler.

For at deltage i debatten skal du have en profil med adgang til at læse artiklen. eller opret en bruger.
settingsDebatvisning