Mere om Teknologi

Teknologiledelse mellem vision og sortsyn

Annette Kamp & Sidsel Lond Grosen , hhv. Professor MSO, og Lektor på Roskilde Universitet , 14. okt 2021 08:21

Indførsel af ny teknologi følges ofte af visioner om alt det, teknologien kan løfte - på såvel samfunds- som virksomhedsniveau - med løfter om mere indflydelse til borgere og kunder, bedre kvalitet i ydelserne, større effektivitet og bedre økonomi. Samtidig kan tidligere erfaringer med indførsel af ny teknologi skabe sortsyn og frygt.

Teknologisk Topmøde 2021: Danmark 2030

access_time9. nov 12:16
place Tietgensgade 65, 1704 København V, Danmark

Den 9. november 2021 inviterer Akademiet for de Tekniske Videnskaber, ATV, til debat om fremtidens Danmark. Her løfter vi sløret for vores vision for Danmark i 2030 på en stor konference, der livestreames fra DGI Byen Sæt kryds i kalenderen tirsdag den 9. november 2021, hvor ATV holder Teknologisk Topmøde i DGI Byen i København. Her løfter vi sløret for vores vision for Danmark i 2030, der er baseret på 5 års analysearbejde af Science & Engineerings betydning for Danmarks økonomi.

Digital Tech Summit

access_time30. nov 09:00
place Halmtorvet 11, 1700 København, Danmark

Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Universitet, IT Universitet i København, Syddansk Universitet, Aarhus Universitet, Roskilde Universitet, Aalborg Universitet, IT-Branchen og Teknologiens Mediehus inviterer til Digital Tech Summit. Digital Tech Summit samler over 5.000 beslutningstagere, ingeniører, virksomheder, akademi, startups, investorer og studerende og omdefinerer teknisk ledelse den digitale bæredygtige teknologiske transformation i industri og samfund. Digital Tech Summit fokuserer på teknologier, forskningsinstitutioner, virksomheder, digitale ta

Vil du prøve Tech Management?

Styrk dit lederskab - bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement her

Seneste nyheder

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.