Margrethe Vestager fortsætter sit arbejde som konkurrencekommissær, men skal nu også have hovedansvar for det digitale Europa.
Margrethe Vestager fortsætter sit arbejde som konkurrencekommissær, men skal nu også have hovedansvar for det digitale Europa.

Foto : EU-Kommissionen

Vestager stiller skarpt på SMV'erne: Skal sætte kurs mod en lysere digital fremtid

Som nyudnævnt næstformand for Europa-Kommissionen har danske Margrethe Vestager fået til opgave målrettet at arbejde for blandt andet at forbedre vilkårene for unionens små og mellemstore virksomheder. Det kræver blandt andet et kig på betalingsfristerne.
På Margrethe Vestagers skrivebord i Bruxelles ligger der et dokument på syv sider.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt