Topsoe rekrutterer studerende til pilotproduktion og håber at få dem ind i folden efter endt uddannelse

4. november kl. 05:00
Topsoe PR
Emil Egholm Cramer (tv.) og Peter Langkilde, KEA-studerende i Topsoes SOEC Stack Pilot Production, er i gang med deres afgangsprojekt omkring automatisering og opskalering. Illustration: Topsoe PR.
Med en særlig rekrutteringsstrategi har R&D-chef Mathias Kierkegaard på kort tid opskaleret Topsoes centrale automationsafdeling, hvor nye robotter skal gøres klar til den milliarddyre elektrolysefabrik i Herning.

Man skal ikke umiddelbart lade sig snyde af det forholdsvis undervældende ydre, som den grå kontorbygning fra 1950’erne præsenterer. For her bag murene kun et stenkast fra Topsoes hovedkvarter i Lyngby bliver et af grundelementerne til virksomhedens Power-to-X-eventyr støbt. Hovedattraktionen er virksomhedens elektrolyseceller baseret på SOEC-teknologien, hvor vanddamp spaltes i ilt og brint. Det er her »magien sker«, forklarer Mathias Kirkegaard, R&D-leder med ansvar for virksomhedens SOEC Stack-pilotproduktion, mens han peger på en lille keramisk elektrolysecellestak.

Få fuld adgang til Tech Management

Tech Management er Teknologiens Mediehus’ ledelsesmedie, der klæder dig på til stærk ledelse i den teknologiske transformation.

Få 3 uger gratis prøve abonnement til Tech Management. Betalingskort er ikke påkrævet, og du vil ikke blive flyttet til et betalt abonnement efterfølgende.

Du kan også få tilsendt et tilbud til dig.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
Adgang til andre medier
Hver måned får du 6 klip, som kan bruges til permanent at låse op for indhold på vores andre medier.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger