Topledelserne øger fokus på cybersikkerhed

Hver anden virksomhed har været udsat for en sikkerhedshændelse, fortæller rapport fra PwC, der ser på cyberkriminalitet og trusselsbilledet.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Om kilden

PwC er et verdensomspændende revisions-, skatte- og rådgivningshus. I Danmark er 2500 medarbejdere fordelt på kontorer over landet. 

Spørgeskemaundersøgelsens respondenter består af 325 danske og 71 norske virksomhedsledere, it-chefer og sikkerhedsspecialister. Spørgeskemaet er udarbejdet af PwC og udsendt i samarbejde med Center for Cybersikkerhed, DI, Finans Danmark, Dansk Erhverv, IT-Branchen, Dansk It, KITA, Rigspolitiet NC3, Microsoft, Rådet for Digital Sikkerhed og ISACA.

Seneste nyt