Stop med at indkøbe timebetalte it-konsulenter

Virksomhederne snyder sig selv, når de betaler konsulenter på timebasis, skriver Kristian Sørensen, som er selvstændig it-rådgiver og tidligere business director hos Devoteam, i dette synspunkt.
Hos såvel offentlige som private virksomheder er der generelt fokus på at bruge kroner og ressourcer bedst muligt. Men det gælder tilsyneladende ikke, når det kommer til indkøb af eksterne konsulenthuse, konsulenter og freelancers. Problemet er, at virksomhedernes samarbejde med eksterne konsulenthuse, konsulenter og freelancers alt for ofte får et forkert fokus – lige fra samarbejdets start.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt