Størst corona-bekymring i de mindste virksomheder
Formand for IDA Thomas Damkjær Petersen

Foto : IDA

Størst corona-bekymring i de mindste virksomheder

Det er i de små virksomheder, at de ansatte er mest bekymrede for virksomheden og vurderer, at krisen vil få store negative konsekvenser. Det viser en ny undersøgelse fra IDA. 
Bekymringen for coronakrisens konsekvenser fylder alle steder, men mest hos ansatte i de mindste af Danmarks virksomheder.  Det viser en ny undersøgelse fra IDA foretaget blandt 1.238 ingeniører.  Omkring hver fjerde af de adspurgte ingeniører forventer, at corona-krisen vil have en stor eller en meget stor negativ effekt på virksomhedens samlede situation i 2020. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt