Der var fuldt hus, da The Graduate Network afholdt arrangementet 'Next Generation Leadership' i Industriens Hus. Her holdt blandt andre Jeppe Rindom fra Pleo oplæg.
Der var fuldt hus, da The Graduate Network afholdt arrangementet 'Next Generation Leadership' i Industriens Hus. Her holdt blandt andre Jeppe Rindom fra Pleo oplæg.

Foto : Graduate Network

Stjerneiværksætter bruger ledelsesmæssige kneb til at lokke unge medarbejdere til

Mange virksomheder kæmper med stive ledelsesmodeller præget af gammeldags hierarki. Det skal der gøres op med, hvis man skal have succes i fremtiden, siger Pleo-stifter Jeppe Rindom, der ansætter bunkevis af nye medarbejdere.
Vejen til bjergets top kan virke lang og rigid i nogle klassiske virksomheder. Fra stillingen som studentermedhjælper til den maghonibeklædte direktionsgang er der et utal af forfremmelser og løbende dans med en måske bedaget virksomhedskultur, der kan minde om militæret og i nogles øjne mest af alt hører til for hundrede år siden.  
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Nævnte firmaer

Seneste nyt