Der var fuldt hus, da The Graduate Network afholdt arrangementet 'Next Generation Leadership' i Industriens Hus. Her holdt blandt andre Jeppe Rindom fra Pleo oplæg.
Der var fuldt hus, da The Graduate Network afholdt arrangementet 'Next Generation Leadership' i Industriens Hus. Her holdt blandt andre Jeppe Rindom fra Pleo oplæg.

Foto : Graduate Network

Stjerneiværksætter bruger ledelsesmæssige kneb til at lokke unge medarbejdere til

Mange virksomheder kæmper med stive ledelsesmodeller præget af gammeldags hierarki. Det skal der gøres op med, hvis man skal have succes i fremtiden, siger Pleo-stifter Jeppe Rindom, der ansætter bunkevis af nye medarbejdere.
Vejen til bjergets top kan virke lang og rigid i nogle klassiske virksomheder. Fra stillingen som studentermedhjælper til den maghonibeklædte direktionsgang er der et utal af forfremmelser og løbende dans med en måske bedaget virksomhedskultur, der kan minde om militæret og i nogles øjne mest af alt hører til for hundrede år siden.  
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Nævnte firmaer