SERIE: Sådan bliver du digital leder #3

Pernille Kræmmergaard
Direktør i Digitaliseringsinstituttet Pernille Kræmmergaard. Illustration: Digitaliseringsinstituttet. Se større version
Som digital leder skal du have blik for, hvordan medarbejderne og rammerne for deres arbejde tilpasses, så de til stadighed harmonerer med virksomhedens digitale visioner og ambitioner. Den gode nyhed er, at du ikke nødvendigvis skal ud at rekruttere en masse ny arbejdskraft.
Guide6. oktober 2021 kl. 09:23
errorÆldre end 30 dage

Som leder i dag skal du ikke bare mestre ledelse, men også have overblik over teknologier, der kan digitalisere din forretning med mening. I en serie på fire afsnit bringer vi en række anbefalinger til, hvordan du bliver en god, digital leder. Direktør for Digitaliseringsinstituttet Pernille Kræmmergaard fører dig gennem de fire overordnede trin: strategi, teknologi, organisation og ledelse gennem de næste fire uger, hvor du til slut kan teste din egen modenhed gennem et værktøj, Digitaliseringsinstituttet stiller eksklusivt til rådighed for Tech Managements læsere.

----------------------------------------

 

Vi er nået til tredje sæt evner, du som digital leder skal mestre ifølge direktør i Digitaliseringsinstituttet Pernille Kræmmergaard. Overordnet handler afsnittet nærmere om den måde, du skal indrette din organisation, for at I kan arbejde med digitalisering – herunder ambidekstralitet, agilitet, kompetencer og rammer.

At være ambidekstral betyder, at man skriver lige godt med højre og venstre hånd, og i dag kan man sige, at de fleste ledere bør være ambidekstrale i den forstand, at de skal kunne sikre en stabil drift samtidig med, at de udvikler forretningen.

I forhold det digitale handler det ifølge Pernille Kræmmergaard om, hvordan du håndterer digitale teknologier.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.