SERIE: Sådan bliver du digital leder #2

Direktør i Digitaliseringsinstituttet Pernille Kræmmergaard.
Direktør i Digitaliseringsinstituttet Pernille Kræmmergaard. Illustration: Digitaliseringsinstituttet. Se større version
It og data falder ind under kategorien ‘forretningskritisk’ i dag, så for at være en digital leder, skal du have forankret ansvaret for ny teknologi og evalueringen af den i din organisation.
Guide 27. september kl. 09:13
errorÆldre end 30 dage

Som leder i dag skal du ikke bare mestre ledelse, men også have overblik over teknologier, der kan digitalisere din forretning med mening. I en serie på fire afsnit bringer vi en række anbefalinger til, hvordan du bliver en god, digital leder. Direktør for Digitaliseringsinstituttet Pernille Kræmmergaard fører dig gennem de fire overordnede trin: strategi, teknologi, organisation og ledelse gennem de næste fire uger, hvor du til slut kan teste din egen modenhed gennem et værktøj, Digitaliseringsinstituttet stiller eksklusivt til rådighed for Tech Managements læsere.

----------------------------------------

 

Det er ikke synd at indføre teknologi, det er synd at lade være. 

Sådan lyder direktør i Digitaliseringsinstituttet Pernille Kræmmergaards mantra, når vi bevæger os ind på de næste evner, man bør besidde som en digital leder i dag. 

Overordnet hedder temaet netop ‘teknologi’ og handler om den forståelse, du som leder skal have for, hvad virksomhedens teknologier, it-platforme og datahåndtering har af betydning for virksomhedens muligheder. Ikke mindst mulige fremtidige forretningsområder.

Pernille Kræmmergaard inddeler temaet i tre evner: Have teknologisk fremsyn, orkestrér din it og være datadreven.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Du har ikke tilladelse til at deltage i debatten. Kontakt support@ing.dk hvis du mener at dette er en fejl.
Forsiden