Sådan åbner du din virksomhed
Restaurant Madklubben åbner ligesom en lang række restauranter fra 18. maj 2020 igen dørene for gæster.

Foto : Madklubben

Sådan åbner du din virksomhed

Erhvervsministeriet er kommet med nye retningslinjer for, hvordan en lang række virksomhed kan genåbne eller tilpasse deres eksisterende åbning.
En eller to meter mellem bordene? Frokost i samme lokale? Tilstræbt stor andel af hjemmearbejde?  Virksomhederne fra restauranter over produktion og til almindelige kontorarbejdspladser har haft mange spørgsmål til fase 2 af åbningen af Danmark. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt