Rapport: Hvilke it-udfordringer står vi overfor i de kommende 15 år?

 Gem Hent forhåndsvisning Digital tunnel cyberspace and digital data network connections concept. Transfer digital data hi-speed internet, Future technology digital background concept.
Illustration: KanawatVector // Bigstock . Se større version
Rapport22. marts 2021 kl. 16:20
errorÆldre end 30 dage

I en global undersøgelse har Citrix undersøgt, hvilke udfordringer som virksomheder og organisationer selv vurderer, de står overfor i de kommende 15 år. 

Rapporten, kaldet Work 2035, undersøger mulige alternative visioner for fremtidens arbejdsliv, og hvordan mennesker og teknologi kommer til at arbejde sammen. Rapporten er baseret på to delstudier. I det første undersøges mulige scenarier udfra en række faktorer ved hjælp af rådgivere i form af akademiske ledere, tænketanke og multinationale organisationer.

Den anden del af undersøgelsen er baseret på interviews med ledere og medarbejdere i både store og mellemstore virksomheder om deres forventninger til fremtidens arbejde. 

I rapporten kan du blandt andet læse om fire forskellige scenarier for forholdet mellem mennesker og teknologi på arbejdspladsen, og hvordan de fire scenarier svarer til de adspurgtes forventninger til fremtidens arbejde. Citrix' undersøgelse viser blandt andet, at 77 procent af alle adspurgte tror, at AI i år 2035 vil have øget deres beslutningsprocesser og menneskelig produktivitet.

Du kan læse videre og dykke ned i rapporten her.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.