Professionel bestyrelse satte skub i robot-startup

Professionel bestyrelse satte skub i robot-startup
Illustration: Shape Robotics. Se større version
En ny bestyrelsesuddannelse på DTU skal professionalisere danske startups og SMV’er tidligt i deres liv for at sikre den altafgørende vækst. For Shape Robotics har professionalismen betydet et hurtigere afsæt og mere troværdighed over for investorer.
18. januar kl. 17:33
errorÆldre end 30 dage

DTU er kåret som det mest innovative universitet i Norden, og en ny undersøgelse foretaget af Iris Group for DTU viser da også, at studerende, dimittender og ansatte på DTU har skabt hele 2.200 nye virksomheder siden 1999. Ifølge rapporten har disse virksomheder genereret over syv milliarder kroner i omsætning og over 2.700 nye job.

Men inden for især hardware og såkaldt deep tech, som mange af virksomhederne beskæftiger sig med, kan der være langt fra idé til salg – og endnu længere til succes. 

Derfor har DTU over de seneste to årtier opbygget et økosystem for iværksætteri, der består af kurser, konkurrencer, sparring og matchmaking, kreative værksteder og faciliteter, DTU Skylab, inkubatorer og meget mere.

Og nu lancerer universitetet det seneste skud på stammen: en bestyrelsesuddannelse.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Du har ikke tilladelse til at deltage i debatten. Kontakt support@ing.dk hvis du mener at dette er en fejl.
Forsiden