Politiet modtog næsten 27.000 anmeldelser om it-relateret økonomisk kriminalitet i 2019

Foto : Kim Matthäi Leland

Politiet modtog næsten 27.000 anmeldelser om it-relateret økonomisk kriminalitet i 2019

I løbet af det første år Politiets Landsdækkende Center for It-relateret økonomisk Kriminalitet har eksisteret, har man modtaget mange anmeldelser om it-kriminaliitet. Det er særligt privat nethandel, der fylder i anmeldelsesbilledet.
Politiet er netop kommet med det, man kalder et ’detaljeret indblik i it-relateret økonomisk kriminalitet’. Det er Politiets Landsdækkende Center for It-relateret økonomisk Kriminalitet, LCIK, der har registreret tallene, og det har været ganske travlt i det relativt nystartede center i politiet. Der er nemlig registreret ikke mindre end 26.923 anmeldelser i løbet af det første år.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt