NYT MAGASIN: Ledelse efter corona er en tillidsøvelse

Magasin forside
Illustration: Jeppe Carlsen. Se større version
17. september 2021 kl. 06:00
errorÆldre end 30 dage

Det er næsten bedre end en action-film, når man hører projektchef i Vejdirektoratet Niels Gottlieb fortælle om sit arbejde med den nye Storstrømsbro. Korruption, kulturelle udfordringer, forsinkelser og akut pressehåndtering har i løbet af de første otte år af projektet fyldt en del. 

For journalister er lakmustesten af, om en historie indeholder fascination, at man enten skal sidde tilbage med følelsen ‘godt, det ikke er mig’ eller følelsen ‘bare, det var mig’ efter at have læst historien. Hvilken følelse mon er den mest fremtrædende hos dig, når du har læst om beretningerne fra byggeprojektet? Mit gæt er, at de fleste af jer ville elske at holde tøjlerne på så stort og komplekst et projekt. For min erfaring er, at ledere generelt sætter pris på udfordringer, og når guleroden/belønningen så oven i købet er at kunne sige ‘Den bro har jeg lavet', så bliver det vel ikke meget bedre. 

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.