Ny undersøgelse: Corona skubber til digitalisering i byggeriet

Foto : Peter Soerensen, By & Havn

Ny undersøgelse: Corona skubber til digitalisering i byggeriet

Digitaliseringen er rykket flere skridt frem i byggeriet under coronakrisen, viser en ny undersøgelse foretaget for Byggeriets Videnscenter, Molio. "Krisen kan få udbredt et mere digitalt mindset i byggeriet," lyder det fra administrerende direktør Christina Hvid.
Byggeriet har taget digitalisering til sig under corona, lyder hovedkonklusionen i en ny undersøgelse foretaget af Molio, Byggeriets Videnscenter. I undersøgelsen svarer 79 pct. af de adspurgte, at brugen af digitale værktøjer under krisen har medvirket til, at medarbejderne tager teknologi hurtigere og mere velvilligt til sig i enten ‘meget høj grad', ‘høj grad', eller ‘i nogen grad’. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt