Lyt til Tech Management: Usynlige robotter knokler løs hos jysk energiselskab

TM Lyd Robotter
Illustration: Nanna Skytte. Se større version
Hvordan kan usynlige medarbejdere hjælpe med at lette trykket på virksomhedens afdelinger? Hos energiselskabet NRGi i Horsens hjælper RPA-software med at gennemføre og automatisere ensformige arbejdsprocesser. Det giver medarbejderne mere tid til rent faktisk at tale med kunderne i stedet for at bruge tiden på endeløse tasteopgaver.
Løsninger7. januar 2020 kl. 10:00
errorÆldre end 30 dage

Som noget nyt kan du nu ikke blot læse, men også lytte til udvalgte Tech Management-artikler. Det betyder, at du kan få endnu mere værdifuld viden om, hvordan teknologi kommer til at påvirke fremtidens forretning, hvad enten du sidder i bilen på vej til et leverandørmøde eller er ude at løbe en tur i skoven. 

Sidst kunne du lytte til vores Executive Briefing om teknologierne bag fænomenet kunstig intelligens. I denne uge giver vi dig mulighed for at forstå, hvordan man kan få værdi ud af teknologien Robotic Process Automation, bedre kendte som RPA. Software-robotterne hjælper med at løse ensformige opgaver med for eksempel processering eller indtastning i systemer. I denne artikel besøger vi energiselskabet NRGi, der har haft stor succes med at implementere teknologien – og medarbejderne er begejstrede. 

Artiklen er indtalt af Kathrine Lundgreen og stammer fra Tech Managements seneste magasin, som du kan læse HER.

Foretrækker du at læse artiklen digitalt, så kan du også gøre det her: Usynlige robotter knokler løs hos jysk energiselskab: Sparer kundeservice for 800-1.200 timer om måneden

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.