Lederne bestemmer graden af MAN Energy Solutions’ fleksibilitet

Anders Kryger, MAN
Chefstrateg Anders Kryger glæder sig over, at MAN Energy Solutions med Fremtiden Arbejdsplads bliver en moderne og fleksibel arbejdsplads. Illustration: Jeppe Carlsen. Se større version
Frem til 2022 bliver afdeling for afdeling hos MAN Energy Solutions bygget om til en mere fleksibel hverdag på baggrund af ledernes behov og valg – og på fire typer af medarbejdere.
Idéer21. juni 2021 kl. 09:59
errorÆldre end 30 dage

30 procent af skrivebordene er forsvundet, 75 procent af medarbejderne har flydende pladser, der er blevet indrettet områder, der appellerer til samarbejde, og så er planen at fjerne fastnettelefonerne. 

Det er i grove træk det resultat, MAN Energy Solutions er kommet frem til efter syv måneders granskning af, hvordan fremtidens arbejdsplads skal se ud, fortæller chefstrateg Anders Kryger.

MAN
Illustration: Jeppe Carlsen. Se større version

»Det betyder, at vi får en moderne, fleksibel arbejdsplads, hvor man kan arbejde i en hybrid. Det er mere tillidsbaseret og bliver vigtigere, hvad man leverer end om man møder ind kl. 8.00 hver dag,« forklarer han om det, virksomheden kalder ‘Fremtidens arbejdsplads’.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.