Krisen er det perfekte tidspunkt at søge ny viden: Her har du 9 bud fra en ledelsesrådgiver

Foto : Christian Stadil

Krisen er det perfekte tidspunkt at søge ny viden: Her har du 9 bud fra en ledelsesrådgiver

Corona-krisen overskygger for tiden så godt som alt. Men krisen er også et helt oplagt tidspunkt for ledere at søge ny inspiration. Christian Stadil er ledelsesrådgiver og kommer her med 9 bud på, hvor du kan søge ny viden, så du er parat til tiden efter krisen.
Kilometerne frem og tilbage til kontoret er for mange sparet væk. Hjemmearbejdspladsen er etableret, og mange langtrukne kaffemøder er erstattet af møder på samarejdsplatforme som Microsoft Teams, Skype og Slack.  Selvom situationen er tumultarisk, så er det også en tilstand, der giver luft i kalenderen. Det fortæller Christian Stadil, der er ledelsesrådgiver og direktør for Stadil Advice. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt