København er verdens næstbedste by for talentudvikling

Ifølge global undersøgelse kan Danmark godt være med blandt verdens bedste, når det kommer til at tiltrække, aktivere og styrke internationalt talent.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Om kilden

Indekset er udviklet i et samarbejde mellem tre globale aktører: 

INSEAD (Institut Européen d'Administration des Affaires) er en af verdens største handelsskoler med campus i hhv. Frankring, Singapore og Abu Dhabi. Skolen blev etableret i år 1957 og bliver konsistent rangeret blandt de bedste handelsskoler på globalt plan. 

The Adecco Group er en international virksomhed med base i Schweitz. De er markedsledende indenfor HR og har øvrige aktiviteter indenfor rekruttering, vikarservice og outplacement. Virksomheden har over 34.000 ansatte på sine 6700 kontorer verden over. Virksomheden blev grundlagt i år 2006. 

TATA Communications er også en international virksomhed indenfor telekommunikation med oprindelse i Indien og en del af TATA Group. Virksomheden giver service til en række netværk og blev stiftet i år 1986.