Hvad skal der stå på din digitale dosmerseddel i 2020?

Foto : Nanna Skytte

Hvad skal der stå på din digitale dosmerseddel i 2020?

Er det kunstig intelligens, der kommer til at dominere 2020'erne eller stjæler 5G hele billedet. Vi har på Tech Management samlet et overblik over de teknologiske tendenser, der bliver de vigtigste for de danske virksomheder i det kommende årti.
Bag os ligger de hæsblæsende 2010’ere, hvor digitaliseringen tog fart, og hvor teknologier, der tidligere virkede som noget fra Hollywoods fremtidsdrømmende film, flyttede ind på vores smartphones og blev en del af vores ordforråd. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt