Hvad skal der stå på din digitale dosmerseddel i 2020?

Foto : Nanna Skytte

Hvad skal der stå på din digitale dosmerseddel i 2020?

Er det kunstig intelligens, der kommer til at dominere 2020'erne eller stjæler 5G hele billedet. Vi har på Tech Management samlet et overblik over de teknologiske tendenser, der bliver de vigtigste for de danske virksomheder i det kommende årti.
Bag os ligger de hæsblæsende 2010’ere, hvor digitaliseringen tog fart, og hvor teknologier, der tidligere virkede som noget fra Hollywoods fremtidsdrømmende film, flyttede ind på vores smartphones og blev en del af vores ordforråd. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Seneste nyt