Global Information Security Survey 2020: Tænk sikkerhed ind fra starten

CISO’en skal spille en større og mere aktiv rolle i virksomheden, konkluderer forfatterne bag rapporten ”Global Information Security Survey 2020”, som konsulenthuset EY står bag. 
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Om kilden

”Global Information Security Survey” er en årlig rapport, som EY står bag.

EY er et revisions- og konsulenthus, der har 280.000 medarbejdere og aktiviteter i mere end 150 lande. 

Dette års rapport baserer sig på en spørgeskemaundersøgelse foretaget blandt seniorledere i 1300 organisationer. Af respondenterne befandt 47 % sig i Europa, Mellemøsten, Indien og Afrika, 29 % i Syd- og Nordamerika og 24 % befandt sig i Asien-Stillehavsregionen.

Undersøgelsen er foretaget mellem august og oktober 2019.

Seneste nyt