Redaktør for Tech Management, Anders Rostgaard Birkmann, tager dig på tur rundt i verden til de teknologiske frontløbere.
Redaktør for Tech Management, Anders Rostgaard Birkmann, tager dig på tur rundt i verden til de teknologiske frontløbere.

Foto : Lasse Gorm Jensen

Fem ting du ikke må misse: Sådan kan kunstig intelligens forandre arbejdet i bestyrelsen

Ugens blik på fem vigtige, konkrete og anvendelige tech-nyheder kommer forbi robotbaristaer, datadirektører og den kunstige intelligens' mulige betydning for bestyrelsernes arbejde.
På Café X i San Francisco er baristaerne erstattet af robotter Baristaerne er historie hos Café X i San Francisco. De er skiftet ud med robotarme. Tjek videoen herover.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]