Fem skarpe om it-sikkerhed: Tre lavthængende frugter og to tanker, du skal gøre dig som leder

Foto : Nanna Skytte

Fem skarpe om it-sikkerhed: Tre lavthængende frugter og to tanker, du skal gøre dig som leder

Tæt på hver tredje af de små og mellemstore danske virksomheder har oplevet at blive udsat for kedelig opmærksomhed fra cyber-kriminelle. Alligevel tyder noget på, at mange overvejer at sænke sikkerhedsbudgettet i indeværende år. Vi har samlet fem gode råd til, hvordan du kan oppe dig sikkerhedsmæssigt, uden at det koster en formue.
Lokkende links fra hvad der ligner en kollega, mails til økonomiafdelingen om, at chefen skal bruge rede penge netop nu og derfor har brug for en straksoverførsel, og pludselige nedbrud, hvor computere og servere bliver låst af en fremmed magt, der kræver betaling, hvis man vil have adgang til sine filer.  Små og mellemstore danske virksomheder oplever i stigende grad, at de bliver mål for angreb fra onsindede cyber-banditter.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Vil du også gerne være en teknologisk frontløber? Så er Tech Management noget for dig. Lær af de bedste cases, få state of the art-værktøjer og lad dig inspirere af de førende digitale tænkere.

Tech Management er mediet, der tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på den konkrete anvendelse i virksomheder og organisationer.

Alt hos os handler om, HVORDAN nye teknologier kan nære innovation, skabe nye forretningsmodeller og munde ud i bæredygtig vækst. Kom med ombord og få adgang til en konstant opdateret samling af unik viden.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Seneste nyt