Fem skarpe om it-sikkerhed: Tre lavthængende frugter og to tanker, du skal gøre dig som leder

Foto : Nanna Skytte

Fem skarpe om it-sikkerhed: Tre lavthængende frugter og to tanker, du skal gøre dig som leder

Tæt på hver tredje af de små og mellemstore danske virksomheder har oplevet at blive udsat for kedelig opmærksomhed fra cyber-kriminelle. Alligevel tyder noget på, at mange overvejer at sænke sikkerhedsbudgettet i indeværende år. Vi har samlet fem gode råd til, hvordan du kan oppe dig sikkerhedsmæssigt, uden at det koster en formue.
Lokkende links fra hvad der ligner en kollega, mails til økonomiafdelingen om, at chefen skal bruge rede penge netop nu og derfor har brug for en straksoverførsel, og pludselige nedbrud, hvor computere og servere bliver låst af en fremmed magt, der kræver betaling, hvis man vil have adgang til sine filer.  Små og mellemstore danske virksomheder oplever i stigende grad, at de bliver mål for angreb fra onsindede cyber-banditter.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital og teknologisk forandringstid.

5 grunde til, at du skal læse Tech Management

1. Du får indblik i digital omstilling i et ledelsesperspektiv

2. Du får adgang til et medie, der tør skære igennem hypen om ny teknologi

3. Du får gode, lærerige cases fra virksomhedernes hverdag

4. Du får værktøjer, du kan bruge direkte i dit arbejde med ledelse og strategi

5. Du får ny inspiration til at styre dine projekter, så de lander hvor de skal

Fristet? Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement og få løbende perspektiv og viden leveret direkte til din indbakke.

Seneste nyt