Få VIP-adgang: Bliv skarpere på (projekt)ledelse i en forandringstid

René Svendsen-Tune, CEO, GN, og Katrine Mitens, Senior Vice President i Danske Bank, er to af hovedtalerne til Tech Management Forum 2021, som finder sted på Tivoli Hotel i København, torsdag den 7. oktober.
René Svendsen-Tune, CEO, GN, og Katrine Mitens, Senior Vice President i Danske Bank, er to af hovedtalerne til Tech Management Forum 2021, som finder sted på Tivoli Hotel i København, torsdag den 7. oktober. Illustration: Tech Management. Se større version
Ingeniøren byder velkommen til Tech Management Forum, hvor du kan møde ledere og projektledere, som med succes har håndteret den digitale transformation på trods - og på grund - af coronapandemien. Som abonnent på vores medier får du gratis adgang.
23. september kl. 11:12
errorÆldre end 30 dage

Der skulle handles hurtigt og tænkes kreativt på Rigshospitalets intensivafdeling, da landet den 11. marts sidste år blev lukket ned, og der pludselig skulle gøres klar til at modtage patienter med den frygtede sygdom, som ingen på det tidspunkt rigtigt vidste noget om.

Morten Steensen, der er overlæge på Rigshospitalet intensivafdeling, blev kastet ud i en ledelsesopgave, der var præget af ekstrem usikkerhed, dødssyge patienter, problemer med at skaffe det rette udstyr og mangel på kvalificeret personale.

På Tech Management Forum, konferencen for ledere og projektledere, kan du høre Morten Steensen fortælle, hvordan Rigshospitalet håndterede Covid-19-pandemien, og hvordan man navigerer i et pres uden fortilfælde i nyere tid.

Et andet projekt, der udsprang direkte af pandemien, var udviklingen af det danske coronapas, der blev til på rekordtid. Mød Tara Miller Jensen fra Digitaliseringsstyrelsen, der stod i spidsen for denne opgave.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang.

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Du har ikke tilladelse til at deltage i debatten. Kontakt support@ing.dk hvis du mener at dette er en fejl.
Forsiden