Executive Briefing: Er kunstig intelligens luftig snak eller en game changer?

Foto : Lasse Grom Jensen

Executive Briefing: Er kunstig intelligens luftig snak eller en game changer?

Teknologierne bag det hypede begreb gemmer uden tvivl på et betydeligt potentiale, men glem den dystopiske vision om, at vi i nær fremtid skal sige farvel til alle medarbejdere. Kunstig intelligens er automatisering på steroider, men ikke et nyt mirakel.
Det er med kunstig intelligens (AI) i erhvervslivet som med bysladderen i de gamle bysamfund. Der bliver talt meget. Ikke alt, hvad der bliver sagt, er korrekt. Alligevel ved alle, at der er noget om snakken.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

DET FÅR DU
  • Det store overblik over, hvad der gemmer sig bag begrebet kunstig intelligens.
  • Indsigt i, hvordan teknologierne bagved kan bidrage til din forretning.
  • En idé om hvilke typer opgaver og processer, du kan overlade til kunstig intelligens 
  • Et bud på hvilke risici du skal være særligt opmærksom på.