Efter Ingeniørens afsløring: Minister afkræves svar om undersøgelse af Lynetteholm med ført hånd

Plus20. april 2023 kl. 12:192
lynetteholm
Den lange stendæmning skal på sigt udgøre en vigtig del af den kommende bydel Lynetteholm ud for København. Blokeringen af indstrømningen af saltvand til Østersøen når sit fulde omfang, når etape to af perimeteren står færdig. Men allerede nu når perimeteren så langt ud, at det meste af Kongedybet er blokeret. Illustration: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.
Politikere har efter Ingeniørens artikel til morgen, der sætter spørgsmålstegn ved en uvildig undersøgelse af DHI's beregning af propeffekt i Øresund, indkaldt ministeren i samråd.
Artiklen er ældre end 30 dage

Ingeniøren har i dag udgivet en artikel om, at Trafikstyrelsen i 2021 kritiserede By & Havn for at stille ladede spørgsmål i deres udkast til en uvildig undersøgelse DHI's beregning af Lynetteholms propeffekt i Øresund. 

Gratis adgang i 10 dage

Tegn et gratis prøveabonnement og få adgang til alt PLUS-indhold på Ing, Version2 og Radar, helt uden binding eller betalingsoplysninger.

Få en forlænget erhvervsprøve
Med et erhvervsabonnement kan du få en forlænget prøveperiode.
remove_circle
Har du allerede et PLUS-abonnement eller klip?
close

Velkommen til PLUS

Da du er ved at tilmelde dig en gratis prøve beder vi dig hjælpe os med at gøre vores indhold mere relevant for dig, ved at vælge et eller flere emner der interesserer dig.

Vælg mindst et emne *
Du skal vælge en adgangskode til når du fremover skal logge ind på din brugerkonto.
visibility
remove_circle
Dit medlemskab giver adgang
Som medlem af IDA har du gratis adgang til PLUS-indhold, som en del af dit medlemskab. Fortsæt med MitIDA for at aktivere din adgang til indholdet.
Oplever du problemer med login, så skriv til os på websupport@ing.dk
Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Ing.dk, Version2 og Radar
Fuld digital adgang til PLUS-indhold på Ing.dk, Version2 og Radar, tilgængeligt på din computer, tablet og mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Det seneste nye fra branchen, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre kloge læsere.
2 kommentarer.  Hop til debatten

Tophistorier

Debatten
Vær med til at skabe en god debat ved at følge vores debatregler.

For at deltage i debatten skal du have en profil med adgang til at læse artiklen. eller opret en bruger.
settingsDebatvisning
2
24. april 2023 kl. 08:45
Lynetteholmen er et af de…

Lynetteholmen er et af de anlægsprojekter der kommer til at påvirke København og Omegnskommunerne (Som ikke har haft noget at sige om udførelsen af projektet) i stor grad.

Præmissen har været, er vi blevet fortalt, at projektet skulle være selvfinancerende og uden blivende påvirking af havmiljøet.

Stilles der spørgsmål ved dette, syntes jeg det er af relevans at få belyst.

1
21. april 2023 kl. 11:29
Come on. Enhedslisten og…

Come on. Enhedslisten og Alternativet indkalder en minister i samråd angående et kjøvenhavnsk lokalprojekt, hvad er nyhedsværdien her? Eller er det hele bare en kampagne som Ingeniøren kører med "vennerne" i håb om en ny kioskbasker i stil med "Ingeniøren vælter minister", da Enhedslisten besluttede sig til at vælte en socialdemokratisk minister på baggrund af sagsbehandlingen i et trafikforlig, som Enhedslisten næsten var de eneste der ikke var med i?

Det er efterhånden lidt trist hvad mit fagblad har udviklet sig til. Overlad dog disse ligegyldige politiske mudderkastningsøvelser til andre medier, der er jo nok af dem der dyrker den slags.