Digitalt salgsværktøj løftede Hovmand ud af vækstkvaler

Ny digital strategi har gjort op med en tung salgsproces, der spændte ben for skaleringen af virksomheden Hovmand, som producerer løftevogne. Processen har vendt op og ned på forretning og vækstpotentiale. Virksomheden sigter nu mod en milliardomsætning i 2030.
Farvel til Sorø. For nylig pakkede medarbejdere og chefer fra virksomheden Hovmand alt grejet sammen og rykkede til nye lokaler nord for Køge – tæt ved en ny S-togstation og i pendlerafstand fra København. 47 års historik i Sorø var pludselig forbi.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Det får du i artiklen

En ny virtuel salgsplatform, der bygger på bl.a. augmented reality.

Et nyt it-system (PIM) til opsamling af alle informationer på samtlige produkter.

Forandringsledelse og behovet for at rekruttere nye kompetencer

Om Tech Management

Tech Management er samlingsstedet for ledere og beslutningstagere, der har interesse for digital udvikling og erhvervslivets vækst.

Vi samler trådene for dig i vores tre ugentlige nyhedsbreve om ledelse, forretning og teknologi. Vores mission er at klæde ledere på, til at træffe strategisk kloge beslutninger for deres forretningsudvikling.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til [email protected]

Tidslinje

FRA LILLE AGENTUR TIL LØFTEVOGNSKÆMPE

1972
1995
1999
2007
2011
2014
2014
2016
2019

Nævnte firmaer