Digitalt salgsværktøj løftede Hovmand ud af vækstkvaler

Ny digital strategi har gjort op med en tung salgsproces, der spændte ben for skaleringen af virksomheden Hovmand, som producerer løftevogne. Processen har vendt op og ned på forretning og vækstpotentiale. Virksomheden sigter nu mod en milliardomsætning i 2030.
Farvel til Sorø. For nylig pakkede medarbejdere og chefer fra virksomheden Hovmand alt grejet sammen og rykkede til nye lokaler nord for Køge – tæt ved en ny S-togstation og i pendlerafstand fra København. 47 års historik i Sorø var pludselig forbi.
Vil du have fuld adgang til Tech Management?

Savner du den indsigt, der gør dig i stand til at se de nyeste teknologier i et forretningsmæssigt perspektiv? Tech Management er mediet om ledelse, forretning og teknologi for bestyrelsesmedlemmer, direktører og strategiske ledere i særligt de små- og mellemstore virksomheder.

Det får du i artiklen

En ny virtuel salgsplatform, der bygger på bl.a. augmented reality.

Et nyt it-system (PIM) til opsamling af alle informationer på samtlige produkter.

Forandringsledelse og behovet for at rekruttere nye kompetencer

Om Tech Management

Få inspiration til at lede digitale omstillinger i din virksomhed. Tech Management giver dig hver uge gode råd og konkrete virksomhedscases på såvel teknologiske frontløbere som nybegyndere og alle indimellem, så du får inspiration og konkrete ideer til at udvikle din forretning. Tech Management er mediet til ledere og beslutningstagere. Vi tager den teknologiske og digitale udvikling seriøst, skærer igennem hypen og ser på, hvad digitalisering betyder for hverdag, drift og bundlinje i virksomhederne. Vi fortæller om, HVORDAN ny teknologi og digitalisering spiller sammen med og bliver til ny forretning, nye ideer og ny vækst. Vi samler spændende dansk og international viden til dig og opdaterer dig på tendenser.

Bestil et gratis og uforpligtende prøveabonnement, log ind eller skriv til techmanagement@ing.dk

Tidslinje

FRA LILLE AGENTUR TIL LØFTEVOGNSKÆMPE

1972
1995
1999
2007
2011
2014
2014
2016
2019

Nævnte firmaer