Digitalisering skal løfte Halberg ind i en ny tid

Halberg 1887
Halberg A/S er grundlagt som tobaksfabrik i 1887 og breder sig i dag over flere forskellige forretningsområder. Illustration: Halberg A/S. Se større version
Den fynske familievirksomhed, Halberg, er med et generationsskifte gået i gang med en digitaliseringsplan, der rækker frem til 2025. Alt fra stamdata til automatisering af produktions- og organisationsprocesser er i spil for at gøre virksomheden til en mere fleksibel og dynamisk arbejdsplads.
25. november 2021 kl. 10:30
errorÆldre end 30 dage

I maj i år overtog femte generation ledelsen i Halberg-koncernen i Svendborg, og med generationsskiftet er der fra toppen af virksomheden kommet et ønske om at blive en moderne, datadrevet virksomhed.

Carsten Schmidt
Økonomidirektør Carsten Schmidt. Illustration: Privat. Se større version

»Vi skal ind i en ny tid, hvor digitalisering går fra at være et nødvendigt onde til at være en fordel,« siger økonomidirektør Carsten Schmidt, der blev ansat for et år siden og er tovholder på virksomhedens digitaliseringsstrategi, der lige nu er lagt frem til 2025.

Få fuld adgang til Tech Management

Vi skriver til direktører, strategiske ledere og projektledere. Som Danmarks teknologifokuserede ledelsesmedie hjælper Tech Management dig med at navigere i og forstå nye teknologier, implementere de nødvendige forandringer og følge vigtige trends inden for forandringsledelse, projektledelse mv. Vi har viden og råd både til dig, som netop er gået i gang med teknologi- og strategiimplementering, og til dig, som er godt i gang. Få tilsendt tilbud

Abonnementsfordele
vpn_key
Fuld adgang til Tech Management
Alt indhold på Tech Management er åbent for dig, så du kan nyde det fra din computer, tablet eller mobil.
drafts
Kuraterede nyhedsbreve
Nyheder, interviews, tendenshistorier og meget mere, leveret til din indbakke.
thumb_up
Adgang til debatten
Deltag i debatten med andre professionelle.
Debatten
Log ind for at deltage i den videnskabelige debat.